Здача дакументау
Сколькі людзей, якая сіла
І што сюды іх закруціла
Чаго стаяць, каго чакаюць
Якую тут патрэбу маюць
У вачах задума , ці трывога
Мо труднай іх была дарога
Пячальны твар, няма прывету
Ідуць як быццам канец свету
Ідуць маўклівай чарадою
Гавора кожны сам з сабою
Я стаў у чаргу із людам зліўся
І ў чарге гэтай загубіўся
Дайшоў я так да светлай залі
Людзі туды - сюды снавалі
Адны тут моцна гаварылі
Паперы трэція пісалі
Іду к сталу які пабліжай
Я да кабеты з стрышкай рыжай
Яна прашэнне прынімае
І пра сябе ціха чытае
Ідзі ў кабіну нумар трэці
А там людзей, як у мячэці
Твой нумар дзьвесці дваццаць пяты
Сказаў пісака мне пракляты
У гадзіны тры пасля абеда
Назвала нумар мой кабета
На стол паказаны трапляю
І галаву прад ёй скланяю
Чыноўнік зірк маё прашэнне
Мяне жа душыць нецярпення
Я гавару ёй так салодка
І як магу яшчэ каротка
Чыноўнік ураз мяне спыняе
Усе паперы прынімае
Прыхоць сюда роўна праз тыдзень
Мне аб'яўляе гэты злыдзень
Свидетельство о публикации №114082509079
С улыбкой ,
555.
Сергей Григорьев 555 02.12.2014 19:56 Заявить о нарушении