Iллюзiя

Світ без тебе,
Або ти без світу,
Вибір неможливий.
Хоч не можу, але маю йти,
Бо хочу бачити, що ти щасливий.

На небо
И на зорі,
Дивлячись з твоїх обіймів,
Я наче складала долю.
Тепер ми просто герої фільму.


Де ти моя ілюзія,
А я твоя, твоя назавжди.
І де б не був, відчую я
Твої думки, хоч буде важче.
Бо ти моя ілюзія,
А я твоя, твоя назавжди.
І де б не був, відчуєш ти,
Що поруч я,
Та й як інакше.

Ти до мене або я до тебе
Промінь через хмари,
Якщо схочеш мені стати вітром
твої зусилля будуть марні
Надовго чи навічно
зустрілись в казці ідеальній
Хто знає та й хто скаже
Чому ми любим нереальне

Де ти моя ілюзія,
А я твоя, твоя назавжди.
І де б не був, відчую я
Твої думки, хоч буде важче.
Бо ти моя ілюзія,
А я твоя, твоя назавжди.
І де б не був, відчуєш ти,
Що поруч я,
Та й як інакше.


Рецензии