Будь, Украiно!

Проходять часи і народи,
Проходять рокИ і літа,
Лиш той, хто не звідав свободи,
Не знає, який її смак.
Я вірю що ми пам’ятаєм,
Про наших батьків і дідів,
Я вірю, що не забуваєм
Про славу минулих віків.
Пам’ятаємо ми, пам’ятаєм,
Як ви твердо тримали свій чин,
Пам’ятаємо ми, пам’ятаєм,
Як повстали і батько, і син.
І не знаю, що треба зробити,
Щоб піднявся народ мій увесь,
Чи Шевченка й Франка воскресити,
Щоби соромно стало нам днесь?
Стань, Україно, людом єдиним назавжди,
Глянь, як чекають цьогО полеглі герої з небес,
Будь, Україно, для доньки і сина,
Матір’ю рідною будь, щоби народ твій воскрес,
Будь, Україно!

01.2013

Пісня "БУДЬ,УКРАЇНО"
https://www.youtube.com/watch?v=BpluEzYPEhY


Рецензии