Я чую

Навіщо мені телефони,
Навіщо мені Інтернет,
Я й так стогін чую із зони,
Де мучить людей інтервент.

Я чую як плаче країна
За тими, життя хто віддав,
Щоб вільно жила Україна,
А вбивця навічно пропав.

Я чую як йдуть батальйони,
А там добровольці одні,
Згуртовані для оборони
Й до бою стають у ці дні.

Чужої землі їм не треба,
Їм досить своєї землі
Та мирного синього неба,
Щоб жити у місті й селі.

Тож хай інтервент утікає
Допоки іще він живий
Й дорогу до нас забуває,
Бо він тут бандюга чужий.
25.08.14.


Рецензии
Так, справжній патріот чує серцем!

Григорий Божок   27.08.2014 12:09     Заявить о нарушении