Душа, то цiлий Свiт!
підеш і ти навік німа?
Немає слів, того й печальна,
як осінь, теж така ж сумна –
твоя душа – вона земна.
Але, коли злітає в небо
ти відчуваєш в тім життя,
лиш починається для тебе.
Завжди початок із кінця…
І світ миліший, і Вона,
така єдина й неповторна.
Із долею на сторінках
залишиш пам'ять, радість, сльози…
і стане вільною - ДУША!..
Свидетельство о публикации №114082501572