з першого слова

це було кохання з першого слова
з першого звуку
з голосу.
чарівне звучання
твоєї мови
відносить мене неначе
до космосу.
це було кохання з першої
строчки віршованої
з першого
словесного виразу.
коли ти говориш серце
в мелодії невгамовній
б'ється, неначе ще трохи і вистрибне.


Рецензии