Ворон

Я хочу знов
Побачити твої очі
І зникнути в них назавжди.
Іде любов
Із темних закутків ночі
Та цього разу це справжнє.

І я зникаю,
Я встигла розправити крила
Над хмурим небом.
Знову злітаю
Над хмарами вороном білим,
Чекаю на тебе.

А в глибині
В колодязі мрій - сподівання,
Вспливає понад
Усім земним,
Бо легше повітря кохання,
Там де і ворон.
30.07.14


Рецензии