Знайди мене...

Знайди мене, мій легіню, знайди,
Знайди одну мене з усього світу,
Щоб із любов'ю аж до заповіту,
Усе життя, мов поле, перейти.
Кохай мене, мій голубе, кохай,
Кохай із пристрастю, щоб до нестями...
Моя-бо доля ти. Навік останню,
Мене у серці свойому плекай.


Рецензии