Клят житт в екстремуми...
Твої внутрішні демони усім даються взнаки.
Запиши чорнильним розчином винесений діагноз:
Згідно з проведеним розтином - підпис - завіршувалась.
Задивилась; запам'ятала обійми несамовиті;
Закохалась; затанцювалась не у цьому столітті;
Захлинулась повітрям, попелом, повіями-почуттями;
Заспівала альтом оперним; знову прийшла до тями.
Згадка - перечитування віршів, кожен раз, як у перший;
Заспокоїшся тільки, спориші курячи, - знову вершник
Твою рівновагу сполохав. Тож лікарським почерком:
Карта завповнена вірно, завіршувалась - розчерк.
Свидетельство о публикации №114082405697