З Днем народження

З Днем народження, Україно,
З Днем народження, моя ненько,
Ти сьогодні страшний терпиш виклик,
Вболіваю за тебе всім серцем,
В тих боях, ти стаєш  лиш сильніша,
Поклик крові  козацький озветься,
Поклик крові стрілецькій незламний,
Ворогам все їх зло повернеться,
З Днем народження, Україно,
Я вітаю від щирого серця,
Попри все ми не зламні й єдині,
Українці від серця й до серця,
Хай що кажуть сепаратисти,
Хай що кажуть зневірені люди,
Україна, навіки єдина,
І по іншому, годі,  не буде!
Війна кінчиться крапкою просто,
В один день, а ми  будемо жити,
Ми піднімемось, і зберемося,
Щоб посіять пшеницю і жито,
Лиш назавжди у нас буде осінь,
Та коли все змогли ми змінити,
Осінь спрагла до волі  й свободи,
Коли ми  не бажали,
Як бидло, йти в уярмлені  волі чужої,
Коли ми  як народ   стали жити!
24.08.2014


Рецензии