Плаче Укра на, захлинаться
Вона наївно для людей відкрилась,
Людям віддала що має, без подяки.
Заспівали -"ще не вмерла", щоб чекати!..
Не чекала вона зради в дні квітучі,
Гірко стало їй, та щось таке болюче!
-Нехай розсудить Бог, бо я не в силі,
В спині моїй стирчать кроваві стріли!
Плаче Україна, захлинається,
Що повага через горе повертається,
Не бажала вона смерті своїм дітям,
Та на Божий суд не гідна вплинуть!
Свидетельство о публикации №114082404168