Стрiлецька

То не громи гуркотять, не земля гуде,
То у бій, рішучий бій наша Січ іде,
Битим шляхом Січ іде, сонце доганя,
Чуєш, хлопче, осідлай вірного коня.

Проводжала нас в похід Липа Золота,
Ми проходили на схід села і міста,
Як на Маківці–горі блиснула зоря,
Розгорілася вона, та й не догоря.

А на Софії дзвони б’ють,
Прапори цвітуть,
Славні стрільці січові
По Вкраїні йдуть.

Від Волині аж по Крим, з Сяну аж по Дон,
Стане України чин, буде наш кордон,
По своїй землі ідуть наші курені
І у вольний світ несуть вольнії пісні.

Наш хорунжий, як завжди в бій нас поведе,
Щоб засяяло у ніч сонце молоде,
Ми несемо до людей світлий день новий,
Ми – народу і землі поклик бойовий.

А на Софії дзвони б’ють,
Прапори цвітуть,
Славні стрільці січові
По Вкраїні йдуть.

4.05.2005

Пісня "СТРІЛЕЦЬКА"
https://www.youtube.com/watch?v=E5HvIGU_Mxk


Рецензии