Господар

Сьогодні день прапора на Україні,
Найкращий той прапор на цілий землі,
Він каже нам  гордо, що ми – Українці
Навіки єдині, на власній землі,
Навіки єдині, щоб там не казали про нас вороги,
Той прапор топтали,
І звали фашистським,
Той прапор зривали не раз
За ці дні,
А він наче сонце  виблискував гордо,
- Я справжній господар  на власній землі!
23.08.2014


Рецензии