Мова т ла укр

Я стаю перед тобою на коліна,
Чим ти можеш мені допомогти?..
Ми разом біля чудового каміна,
І я безсила,можеш мене роздягти?

Намотуєш на кулак моє волосся,
Відтягуєш голову назад.
І я слухняно відлітаю у піднебесся,
У серці моїм великий часопад.

Я відчуваю твоє сильне тіло,
Твій дотик,твій погляд,твою любов.
І як всередині мене все ошаліло,
Наші тіла - мають тисячі мов.

І я панічно задихаюсь,
Ти кажеш:"Тихше я тут,з тобою.."
Мені паморочиться,але я посміхаюсь,
Я припаду до твого тіла вербою...

І все всередині німіє.
Це задоволення - не має часу й нот.
І все моє тіло п яніє,
Відчуття - неначе вдихаєш азот.

Від погляду мого ти скаженієш,
Остання секунда - і моє тіло в раю.
І таке наше насичення,нічого не вдієш.
І я вперше покірна,і нехай я програю.

Липень2014р.


Рецензии