Скоро ти мене залишиш укр
Скоро ти просто,спокійно підеш,
Я відчуваю,як ти нервово брешеш,
Та я не чую,яку брехню ти верзеш.
Вона - білявка,за мене старша,
Вона як ангел,неймовірно гарна.
А я - дурна,й набагато молодша...
Мені боляче,
Важкі мої рани,
І щось всередині розриваюче...
Тягнуся до чергової дози марихуани...
Знов паморочиться в голові,
Вилітають все нові й нові строфи.
Як же солодко - ангелові,
Нарешті,кінець катастрофи.
"Чи подобається такий стан?"
Так,я мазохіст.
Я просто тащусь від кількості таких ран.
Заграй на душі моїй, піаніст.
Їй 30,тобі 27,мені 17.
Та я закрию рота, і піду.
Поговоримо через років кільканадцять,
Може я колись тебе знайду...
До минулого;кінець2013р.
Свидетельство о публикации №114082300545