Присвята Т. Шевченко укр
Я звертаюсь до тебе крізь віки!
Любий майстре!
Як вражаюсть мене твої рядки!
Ми - українці увібрали все,
Що ти дав нам із своєї душі.
В наше велике суспільне серце.
Ти віддав нам українські ключі.
Ми відчуваємо гордість,
Бо тут стоїмо!
Ти виховав в нас небайдужість.
Ми тут виростаємо!
Твої вірші розбудили в нас,-
Національну свідомість,
І любов до мистецтва водночас.
Це вічне- має незнищенність.
Ми шануйємо тебе вчас,
Ми вивчаємо тебе повсякденно.
На всіх мовах - куди б не показав компас,
З наших уст вірші звучать натхненно.
Ти з нами завжди,
Не тільки в книжках,
А й у головах,а й у серцях,
Звучиш достеменно.
Березень 2014р.
Свидетельство о публикации №114082300495