Про ос! нь
Й відлітають в вирій всі птахи.
І з дерев все листя опадає,
Всі готуються до довгої зими.
Восени з усіх дерев облітають листя
І дерева всі стоять в золотім намисті.
Ковдрами багряними вкриті всі стежки
І ідуть до школи першачки
Свидетельство о публикации №114082300137
Всего доброго и удачи!
Наталия Песня 25.11.2014 19:29 Заявить о нарушении