Слоним

Мой родны Слонім дарагой,
Цябе кахаю ўсёй душой,
Тваёй празрыстай Шчары воды,
І шэлест тапалёў лагодны,
Хачу з сябрамі я прайсцісь
Па сцежках вулачак тваіх,
Дзе пахне яблыневы цвет,
І птушкі шлюць усім прывет!;

2010


Рецензии