Руни

Нам Незалежність  не давалась,
Як дарунок, за неї воювали й козаки,
Я впевнена, все буде добре, друзі,
Все буде добре, а не навпаки,
Колись княгиня Ольга,
Плела руни,
Для захисту  народу і землі,
І відпускала  плетиво
В майбутнє,
Крізь мить, годину,
Навіть крізь віки,
Всі вороги торкаючись тризуба,
Чим швидше утікали навтьоки,
А Україна  пишно розцвітала,
Попри всі сварки, попри  всі думки,
Так буде мої  любі й цього разу,
Ми все здолаєм, все переживем,
Забувши чвари, біль
І всі образи,
Ми вирвемося  із усіх  проблем!
22.08.2014


Рецензии