Моя люба

Моя люба Наталочко!
Миру я бажаю тобі і тепла,
Не втрачати  ніколи надію,
Щоби мрія як квітка цвіла,
Я бажаю міцного здоров’я,
І жіночого щастя тобі,
А все решта, хай прийде до тебе,
Чого ти побажала собі,
Будь собою,
На крок не міняйся,
Я люблю тебе сонце моє,
Моя  мама ось теж, обіймає,
І вітаннячка передає,
Вона завжди  про тебе  питає,
Пам’ятає,  що  ти в мене є,
Ми  бажаєм, бажаєм,  бажаєм,
Хай до тебе все щире прийде!
 22.08.2014
________________________________________________
Наталі Солодчук


Рецензии