друзьям

Я вдячна Вам за дружбу, МОЇ ДРУЗІ
За чисті та відкриті ті серця
Що спільно ми даруємо Країні
До перемоги РАЗОМ до кінця!!!

El pueblo unido jam;s ser; vencido!!!!

Пока мы едины, мы непобедимы!!!!

КОЛИ МИ ВСІ РАЗОМ - ЗАСЯЄ СВІТ ОДРАЗУ!!!!!

Коли ми всі разом - ХАНА всім Годнурасам!!!!!!


Рецензии