Все сделалось наоборот...

Это писал  А. Церетели еще в 1880 г.               

Усе зробилось навпаки,
безглуздість всюди і содом:
осли співають, як птахи,
а соловей реве ослом.
Зимою спека - сніг пливе,
а влітку - холод, дощ і град,
війною син купця живе,
а за прилавок став солдат.
За гратами - св`ятії без вини,
грабіжники вершать свій суд,
і краю отчого сини
моралі слухають іуд.
А неук юних літ, щодня
осмикує і править мудреця ...
Коли ж ця згине маячня?               
Невже, немає їй кінця?               


Рецензии