Чари рiдного краю
Чисті води криниця жене,
Ти на пам"ять рушник мені виший,
Та збери у дорогу мене.
З рушником рідний край пригадаю,
А другим хай цвіте далечинь,
Не збагнути чужинського раю,
Ні секвойї страшну височинь.
Повернусь бо калина покличе,
І красою приваблять гаї,
І троянди відкриють обличчя,
Де в піснях чарівних солов"ї.
Свидетельство о публикации №114082201894
Маргарита Калион 09.09.2014 23:28 Заявить о нарушении
З повагою, Віталій.
Виталий Меланич 12.09.2014 20:51 Заявить о нарушении