Архiви стародруку
Життя моє- архіви стародруку,
Ти дивишся на мене безнадійну,
А я стою навпроти склавши руки.
Мене зустрів загублену,наївну,
Потріпану безсоннями розлуки,
Ти дивишся на мене як на книгу,
Одобрену та видану до друку.
Свидетельство о публикации №114082201021