Вiтання

 Вже відлетіли- 45
А з ними радості, печалі.
Натомість, Божа благодать
Наснагу, мудрість подавала,
І де-що цінне, дуже дороге,
Хотя воно не вічне і земне.
    Але в роках що за плечами,
Відкрився вічний ідеал.
Не зміряти того роками
Що сам Господь подарував:
Кохання, віру і надхнення,
Помилок наших і гріхів прощення.
     І хочемо того чи ні
 Межа відвічна-45.
Попутний вітер наших днів
Почне свій напрямок мінять.
В служінні,праці і любові
Найкращий час повір,- сьогодні.
    Експіріенс в праці і служінні
Тепер напевно як ніколи
Ти маєш на високім рівні,
А що й казати у любові,
Цвіте  i пахне Валя як колись
І дітки пишним цвітом налились.
   Іване, щирії вітання
Із ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ прийми
Ну і найкращі побажання;
Хай рясно Бог Благословить!
Щоб вітер був завжди попутний,
Завітні цілі конче досягнути.
    Життя відрада- у Христі,
В Нім пробувай, щасливий будь
І на 100річний ювілей
Нас запросити не забудь.
Хто знає...тут, в земній долині,
Чи може у Новім Єрусалимі.


Рецензии