Молитва

Господи,

превърни словата ми в цветя.
Тях искам да Ти поднеса.

И сълзите ми във миро.
Нозете с тях да Ти помажа.

Превърни очите ми във свещи.
За Теб докрай да изгорят.

И сърцето ми в абсида.
В него да Те приютя.

Но душата запази ми.
С Тебе вечно да пребъде.

Амин.


Рецензии