Бувають днi...

Бувають дні - так хочеться співати,
Від смутку, у чужинній стороні...
Вкраїна знов пригадується й мати -
Стискає серце болісно в журбі.

Я згадую про батьківську опіку,
Бескорисную душу і тепло.
Як жаль, що не дожив свого він віку -
Йому п*ятдесят сім всього було.

Коли пішов від нас у вічну, свою, хату.
Хіба спитала люта, злая смерть?
Не прошено, прийшла його забрати...
Туга у груди давить ще й тепер.

Мені тоді було лиш одинадцять -
Ще й досі не забулася печаль...
О, як же не хотілось розлучатись!
Як жаль усе минуле, як же жаль!


Рецензии