Дрыжыки...

               "Carpe diem"
                Лаззаро

Як пачую латынь я, і "Carpe diem"...
так адразу па скуры - так - дрыжыкі, дрыжыкі...
і паўстануць ахвяры кастроў еретычных...
і глядзяць, не міргаюць вачніцы пустыя...


Рецензии