Сьогоднi День народження твоe

Сьогодні День народження твоє -
Від серця, щиро, хочу побажати,
Здоров*я і усе, що Бог дає,
Із радістю і вдячністю приймати.

Бажаю, щоб веселою була.
Щоб дружбою, коханням дорожила.
Щоб все в житті зуміла і змогла,
Щоб в щасті і в достатку, вік прожила!

Хай буде поруч вірний чоловік.
Онуки щирі посмішки дарують.
Щоб у теплі і мирі йшов за роком рік,
Нехай у серці людяность існує!

Тож будь завжди привітною, як є.
Красивою й відвертою такою...
Як квітка, хай цвіте лице твоє,
Будь сильною... Хай Бог буде з тобою!

                Подрузі Тамарі.

               

               


Рецензии