Я горджусь тобою, батьку
У когось - академік.
А наш татусь - косив, орав,
Тесляр був, будівельник.
У когось батько - генерал,
А наш - сержант, комвзводу.
Сто раз наш батько помирав,
Пройшов вогонь і воду.
У когось батько - вищий чин
У пишних квітах слави.
А наш - надскромний селянин,
Опорний чин держави.
Мені ти, батьку, - генерал,
В бою і після бою.
Я іншого не вибирав.
Горджусь, татусь, тобою.
Свидетельство о публикации №114082007424