Стоять над шляхом ясени

Стоять над шляхом ясени.
Сюди ще босі ми ходили.
Тут перші зустрічі весни,
Тут перші далі нас водили.

Морози люті чи жара -
Вони на себе все приймали.
Коли війна йшла до двора -
Вони, як воїни, стояли.

Села незрадні ви сини -
Такі земні, прості, привітні.
Я так люблю вас, ясени!
Ви - вартові села столітні.


Рецензии