Борися, брате

Борись, борися, брате, за свободу-
Ми на шляху до мрії.
Борись,борися для свого народу,
Борись доки в серцях живе надія.

Борись,борися, брате, й переможеш,
Тому що борешся за всіх.
Борись, борись і не кажи що ти не зможеш,
Тому що ти під покровительством святих

Борись,борися, брате, бо с тобою сила Бога,
борися і забудь про біль.
Борися, боротьба - твоя дорога,
борись не покидаючи зусиль.

Борись, борися, брате, бо ти воїн
Воїн - не загарбник,захисник.
війна за єдність - найсвятіша з воєн,
Борися, брате, дух свободи ще не зник.


Рецензии