Пробуждение патриотизма. по следам укроСМИ

ПРОБУДЖЕННЯ ПАТРІОТИЗМУ.
(по следам укроСМИ)

Встали баби на шляху,
Призов захищають.
Не пускають на війну,
Кажуть – там вбивають!

Та ще роблять вбивць з синів,
Що міста руйнують,
Та вбивають дітлахів, -
Влада хай воює!

Підійшов до них військком:
- Баби, ви невдячні,
Служба в армії – закон!
Все їм розтлумачив!

- ФСБешна маячня!
Скрут ніде не має!
У солдатиків пузня
Ще й повиростає!

Терористи – мудаки!
Майже не воюють.
Невідомі літаки
Їх бомбардирують.

А вкраїнські вояки
Дивляться, сміються,
Як оті бойовики
Між собою б*ються:

«Градом» трощать навкруги
Школи, магазини…
Не жаліють дітсадки,
Власнії родини.

В українців жертв нема!
Може одиниці.
Сила духу підійма
Стійкість українців!

А, бодай, загине хто
В битві за державу,
То герой, ліг на АТО,
Честь йому і слава!

Поспитайте ви себе:
Чом такі дурепи?
Мабуть, то від ФСБ?
Слухать їх не треба!

Баби хором: «Просвітив!
Мудрая людина!
ФСБешник нас підбив
Зрадить Україну!

Але й жінка патріот!
Хочемо в Європу!
Тож пошлемо назворот
Діточок в окопи!

А агенту скажем – ні!
Служим батьківщині!
Віддамо усіх синів!
Слава Україні!»


Рецензии
А що ж Ви хотіли? ЗМІ - вони і є ЗМІ(Ї)... Тобто "Писар пише, писар маже. Так напише, як пан скаже."(народне прислів'я)

Олег Омелянчук   27.08.2014 20:15     Заявить о нарушении
Да уж! Иногда, выслушав очередную подачу про "самонаводящийся кондиционер", думаешь: они что - людей за идиотов держат?

Иннокентий Фривольный   01.09.2014 14:16   Заявить о нарушении