Павло Глазовий Слухняна доня - послушная дочка

В зеркало по целым дням девушка смотрела:
Подрисовывала справа, поправляла слева.
-Только краситься умеешь,- упрекал папаша:
-А сидишь на моей шее- шла бы лучше замуж!
И пошла на пользу дочке папина наука:
Кормит он теперь ее, зятя и двух внуков.

Оригинал:
СЛУХНЯНА ДОНЯ
 Днями  цілими  в  люстерко  заглядала  діва: 
 Підмальовувала  справа,  підправляла  зліва. 
 Батько  злився:  —  Фарбуватись  —  ти  одне  лиш  тямиш… 
 Та  сидиш  на  шиї  в  мене.  Краще  б  вийшла  заміж. 

 І  пішла  дочці  на  користь  батькова  наука. 
 Він  тепер  її  годує,  зятя  і  онука. 
 


Рецензии