Суцв! ття почутт! в

Я люблю твої джемпери і кардигани,
Такий собі симбіоз ретро і персонального стилю.
Я люблю по очах читати твої догани,
Коли вуста оніміли,чекаючи штилю.

Ти - сплетіння найнеймовірніших протиріч!
У тобі вирує примхливий Париж і  Лондон.
Я обирав тебе  серед мільярдів облич,
А потрапив у вічний полон.

У тобі сховані сотні галактик,нові світи,
Відкриваючи кожен ,я божеволію.
Моя вишне,вже осінь!Перецвіти!
Поруч з тобою впадаю в агонію.


Рецензии