Як голубки

Я дуже хочу тебе поруч відчувати,
Та засипати в тебе на плечі,
Як голубки про радість воркувати,
Та забувати про лихі часи.
Моя любов хай серце тобі гріє,
Та наповнює життям,
І піснею звучить у небі
Моя молитва від душі.


Рецензии