***

Зачынены дзверы ў хаце маёй,
Не чакаю нiкога я жнiвеньскiм днём.
Я бачу сусвет, аль людзей я не бачу,
Нiкога нiдзе... i я вось не плачу...
iх многа, аль думкi пустыя ў нiх,
Жыццёвы пламеньчык даўно ўжо знiк.
Я доўга чакала i больш не магу,
Зачынены дзверы...ад iх я бягу.


Рецензии