Мое серце завжди там, де ти...

Моє серце завжди там, де ти…
Це нестримне марево життя…
Я шукаю світ в твоєму «Ми»,
І молюсь Богам, щоб вічність – нам…

Моє серце завжди там, де ти…
Я подихом торкнусь твого лиця…
Нехай кругом розходяться світи,
В моїй душі живе твоє ім’я. 

Моє серце завжди там, де ти…
Тому я поруч, щоб ти не робив!
Моє спасіння, гріх і жаль душі…
«Кохаю» - наче вирок без вини.

Моє серце завжди там, де ти…
Я так сумую, коли місто йде до сну…
Цікаво, що ти бачиш уві сні…
Будь поруч, милий… Все, що я прошу.
26.07.13


Рецензии