Шаулянка

         
Тече  Тікич  під  скалою,
Верби  плачуться.
В  річці  місяць  із  зірками
В  хвилях  граються.
Під  вербою  жду  дівчину
Зеленооку  Валентину,
Шаулянку  Валентину,  шауляночку.

Приспів:

Шаулянка,  шаулянка,  шауляночка,
Все  життя  моя  весна,
Весна  коханочка.
Моя  зірка  ти  щаслива,
Що  зустрів  тебе  я , мила,
Шаулянка,  шаулянка,
Шауляночка.

Простелив  доріжку  місяць
Через  річечку,
Дівчиноньку  я  побачив,
Наче  квіточку.
Карі  очі,  чорні  брови,
Зчарували  коси  чорні,
Кличе  серце  Катерину, 
Катериночку

Приспів.

Всі  красуні  шаулянки,
Шауляночки,
Всі  дівчата,  наче  квіти,
Як  весняночки,
І  Марії,  і  Людмили,
І  в  Наталки  очі  сині,
Чути  співи  солов’їні
Шауляночки

Приспів

                1998р
               


Рецензии