Жал ю
Жалію я...
жалію я себе –
В житті моїм
не має більш тебе!
Обидва ми з тобою
року Мавпи
О! Скільки би
з тобою мав би,
Коли б ти не пішла,
не грюкнула дверима,
Одразу
зкінчились діла...
Холодно мені –
десь увійшли
твої обійма?
Жалію я...
Мій телефон
рінгтоном не стрекоче
Ніхто мені
на вухо не шепоче:
- Мій Дурнику,
мілесенький мій Хлопче!
Ніхто мене
щасливо не лоскоче...
Жалію я...
Зашкорубіли,
осипалися фарби,
Що на паркані граффіті
намалювали Мавпи...
І не знайти
захованії скарби –
Немає у мене
твоєї кругосвітньой мапи
Жалію я...
жалію я себе –
У нашім ліжку
більш нема тебе...
Ми, Мавпи, мабуть,
різнії обидва –
Між нами цикли два!*
Це, мабуть,
жалюгідно...
* В восточном календаре цикл равен 12 лет
Свидетельство о публикации №114081907380