Бандурист на вулицях Парижа

 

Бандурист  на вулицях Парижа,
Вразив українською Монмарт,
Українська тут звучить щиріше,
Це не вибрик, мода чи піар,
Адже добре стіни пам’ятають,
Як колись гуляли козаки,
І Трещенка теж добре пам’ятають,
Як колись він приїздив сюди,
Так  чому ж  так сталося сьогодні,
Що Європа стала нам чужа,
Що ми просимось неначе бідний родич,
Нагадати їм, що ми сім’я,
Нагадати Анну Ярославну,
Що створила  модний цей Париж,
Нагадати…….
Ще всього  багато,
Що у вірші навіть не злічиш,
 От тому на вулицях Парижа,
І стоять музики – козаки,
Нагадати всім,  що ми не гірші,
Доньки і сини своїй землі!
19.08.2014


Рецензии