З ювеле м

                Шановна  Валентино Вікторівно!

В день урочистий і святковий,
Особливий, загадковий,
Коли все навкруг буяє,
Вся родина Вас вітає:
- З днем народження, матусю!
- Щастя, радості, бабусю!
Довгих літ свати бажають,
А колеги поважають
Ваш талант,  звання і силу,
Витривалість  і  надію.

Всі хімічні перешкоди,
Що траплялись у природі,
Ви долали самостійно.
Все, що зроблено – надійно!

Діти  «вийшли на орбіту» -
Гарну їм дали освіту!
Їх життєвий шлях барвистий
Рушником стелили чистим.

Вишивали долю в квітах  -
Рід продовжити у дітях.
Мрія Ваша шлях знайшла
І в онуках проросла!

Нагороду небо шле
І наснагу  Вам  дає.
Ми  -  рідня, колеги, друзі  -
Шлем вітання Вашій музі.

Хай вона Вас надихає 
І в любові колихає.
Якщо хоче нахімічить –
Хай  грошима тільки   лічить.

Ви Птах високо польоту.
Шануємо ми Вашу вроду.
Робота є і це  -  прекрасно
Здоров’я Вам,  у Вас все класно!

Налиймо  келихи свої
За гарні і щасливі дні!
До ста Вам жити нарікаємо
І миру, злагоди бажаємо!


Рецензии