не ц пля
І навіть музика, що б"ється у мені,
У порожнечі вітра теж не має,
Та щось звучить це тиша в самоті,
Так боляче, чи все одно не знаю,
Кидає, підіймає і знов мене несе,
Відкриті двері та йти я не бажаю,
Бо там нема тебе, лише мої гріхи...
Свидетельство о публикации №114081806250