Повертайтесь

Повертайтесь  живими солдати,
Повертайтесь  чим швидше додому,
З того пекла, воєнного чаду,
Де нічого  на жаль не відомо,
Не відомо  чи сонце  побачиш,
Чи снаряд твою  долю зірве…..
Вас загинуло надто  багато,
Невідомо, а скільки іще?
Вами завжди я буду пишатись,
Козаків покоління моє,
Всі питають, чому почалося,
От за що нам та кара, за що?
Я не буду питати,
Вже досить,
Я вдивлюсь  в твоє
Світле чоло,
Богородице, Діво- Оранто,
Захисти нас помилуй,
Спаси, хай навіки у мить  змовкне зброя,
І країна живе без війни,
І лелеки в’ють гнізда по двоє,
На моїй українській землі!   
18.08.2014


Рецензии