Попроси у Бога дол
Чисте моє небо.
Матінка з серпом
В полі, бо так треба.
А втомилась як
Бідна моя ненька
Гне спину за п"ятак
Бо удома мала донька.
Попроси у Бога долі
Своїй доньці та добра.
Щоб не знала тої болі,
Щоб була біла зебра.
Щоб над головою небо
Було чистеє завжди
І щоб жити було любо
Ти у Бога попроси.
Вона плека її
Єдиную надію.
Все вбачає в ній
Свою дитячу мрію.
Та надіється
Що колись кахана донька
Забере з нори
У свою нову хатинку.
Попроси у Бога долі
Своїй доньці та добра.
Щоб не знала тої болі,
Щоб була біла зебра.
Щоб над головою небо
Було чистеє завжди
І щоб жити було любо
Ти у Бога попроси.
Свидетельство о публикации №114081800486