Я все ще вiдчуваю бiль

Я все ще відчуваю біль
від твоїх дотиків, обіймів,
ти влучив, як і мріяв, в ціль,
мене пошкодив, як і мріяв,
я все ще відчуваю страх,
я все ще відпускаю сльози,
моє життя в твоїх руках,
твоє життя в моїх думках,
про нього я складаю прозу.
Я все ще вихід не знайшла,
загублена у обіцянках,
я перешкоди всі пройшла,
та не здійснилась забаганка,
мені хотілося лиш поруч
з тобою бути, все забути,
та, навіть, не змогла власноруч
твого кохання я здобути.
Забудьмо! Хай усе минає!
Минає літо і роки...
Моя душа вже не чекає...
Хвилини порізно дались взнаки.


Рецензии