Шарвилидин суварик

Ахтыдхъайни ат1ана вил
Михьи гьава .шагьвар хъуьтуьл
Чан хурам ва шад тир гуьгьуьл
Шарвилидин суварик кваз

Гуьзел вах ацукьна къвалав
Ширин мецел раханай зав
Хуш фикирар агатнай чав
Шарвилидин къамат акваз

Зурба дагълар  хуьлер-хуьлер
Кьуьзуьвилин я жед гелер
Дагъдин юкьва тунвай рекьер
Шарвилидин къуват аваз

Таниш хьанай дустар хцин
Мугьман хьуниз  теклифарнай
Ахъайна чаз еке суфра
Чипин к1вале илифарнай

Зун лагьайт1а гьейранарнай
Инсанри дамах гвай рик1ик
Векъи ят1ан гьалар  анин
Музей хьанва цавун к1еник


Рецензии