Втрати

Втрати… Вони допомагають. Ви сумніваєтесь? Даремно. Зіткнутися всім серцем з втратою – це перемога. Знову сумніваєтесь? Лише розтрачуєте себе на марні сумніви. Так, перемога. Ми не можемо просто взяти та забути «втрату»…Ми не можемо радіти її візиту в наше життя…Ми не можемо… Але ми в змозі вистраждати її, таким чином допомагаючи собі. І щосили йти…йти з нею по життю…
Втрати…Вони глибшають… з часом проникають крізь нас… Вони – частина нашого життя. Без них ми - не ми… З часом це наче перегорнута сторінка...


Рецензии