Вир...

Якось ти мене обійняв
Як той лебідь лебідку зігрівав…
Потішно…

Якось ти мені вночі мило лепетів
Як наче вперше ти полюбив…
Безтурботно…

Якось ти мене цілував
Неначе іскру життя дарував…
Приємно…

Та часом ти наче химера в моєму житті
Вільно згубитись на твоєму тлі…
Лячно…

Я наче перлина згубилась на дні
У потужному почутті…
Незвично…

Посмішка й сум, забаганки та спокій
Поєднались в мені й тобі…
Примхливо…

Тремтіння в душі
у вирі простих відчуттів…
Безкінечно…


Рецензии