Чекай

Чекай мене, коли я відлечу.
Чекай мене. Побач мене. Торкнися.
І назавжди до мене повернися,
Коли я на хвилину замовчу.

Не буде слів і я мовчати мушу.
Моє життя давно бажає змін.
Я у полоні вічності і стін.
Скоріш врятуй мене і мою душу.

Я кілька слів на пам'ять шепочу,
Частіше прокидаюсь серед ночі.
Ти в мою душу заглядай,крізь очі
Й чекай мене,якщо я відлечу.


Рецензии